BLOGG

Hej på er!
Var ett tag sedan jag bloggade nu, och jag ber verkligen om ursäkt, över hela mitt hjärta!
Men har inte haft den bästa tiden i mitt liv just nu, och har inte på grund av mitt mående orkat blogga! Kommer berätta för er sedan när jag är mentalt redo, så ni förstår bättre!
Men även bra saker har hänt mitt i allt det dåliga. ...

Jag tänkte göra en sammanfattning av 2017, där jag berättar om månad för månad, vad som hänt och om det var någon speciell händelse under den månaden. Jag kommer även i slutet skriva lite saker som jag lärt mig och tar med mig till året 2018 samt skriva ett litet tackbrev till dom som funnits där under 2017.
...

Hejsan, var ett tag sedan jag skrev någonting här nu.
Men har planer på vad jag ska skriva, så nu kommer det bli några inlägg ungefär varannan dag har jag tänkt mig. Tänkte då skriva om när jag hoppade av vård programmet förra hösten, en ''get to know me-tag'', samt frågestund med massor av frågor. Sedan kommer det...

Alla människor kommer någongång i sitt liv gå igenom ett eller flera hjärtekross.
Vi får lära oss som mindre om blommor och bin, bli självständiga och vi får lära oss om att ta egna beslut. Vi blir förberedd på hur vuxenlivet kan se ut, hur man skriver CV och hur man betalar räkningar.
Men aldrig är det någon...

Boyfriend tag

27.09.2017

Hej, jag ber först och främst om ursäkt över att denna boyfriend tag blev försenad, men för att få så bra inlägg som möjligt så måste man lägga ner tid på den, och se till så allt blir bra.
Det är inte bara att skriva ett inlägg och sedan posta det, som många tror, utan det handlar om så mycket mer än så. ...

Har åkt på världens förkylning som vägrar ge med sig.
Nyser, hostar, tappar rösten och rinner ur mina ögon hela tiden.
Så måste vara hemma från skolan då jag fått order av sjukhuset att ligga och vila, inte anstränga mig mer än nödvändigt, och ha det lugnt och tyst runt om mig då jag behöver all återhämtning jag kan få. ...

Uppdatering

06.09.2017

Hejsan! Var ett tag sedan jag skrev någonting här så tänkte skriva en liten uppdate om vad som händer i mitt liv och vad som skett då jag inte varit så aktiv.

Jag började skolan den 22 augusti, och allt flyer på där. Har ganska mycket plugg men inte sådär överdirvet mycket. Har dock varit sjuk till...

I helgen var det laxfestivalen vilket jag spenderade med Lina framförallt. Sedan träffade man givetvis folk man kände hela tiden vart man än gick.
Lite dåligt väder på morgonkvisten på Lördagen men annars var det himla skoj.

På fredagen kom Dennis, Lina och Tova till mig och vi fördrack hos mig innan vi drog ner till...